• nyheder

Hvad er forskellen på terrazzogulvfliser og almindelige gulvfliser?

Hvad er forskellen på terrazzogulvfliser og almindelige gulvfliser?

Forskellige fordele
1. Fordele ved terrazzogulvfliser:

(1) Efter at den højkvalitets terrazzo (også kendt som kommerciel terrazzo) er behandlet med høj lysstyrke, når den høje lysstyrke 70 ~ 90 grader eller mere, og den støvtætte og skridsikre når marmorkvaliteten.

(2) Slidbestandig terrazzo og overfladehårdhed kan nå 6-8 grader.

(3) Eksisterende eller præfabrikeret terrazzo, som kan splejses efter ønske, og farver kan tilpasses.

(4) Den nye terrazzo vil ikke revne, ikke bange for at blive knust af tunge køretøjer, ikke bange for at trække tunge genstande og ikke krympe og deformere.

2. Fordele ved almindelige gulvfliser: Det har fordelene ved solid tekstur, nem rengøring, varmebestandighed, slidstyrke, syre- og alkalibestandighed og uigennemtrængelighed.

Anderledes natur
1. Egenskaber ved almindelige gulvfliser: en slags gulvdekorationsmateriale, også kaldet gulvfliser.Brændt af ler.Forskellige specifikationer.

2. Egenskaber for terrazzogulvfliser: Tilslagene som grus, glas, kvartssten blandes i cementbindere for at fremstille betonprodukter, og derefter slibes og poleres overfladen.

Terrazzo gulvfliser modifikationsfunktioner:
(1) Overfladefinishen af ​​terrazzo krystalbehandling er høj, hvilket kan nå en glans på 90 grader og en maksimal glans på 102 grader, hvilket svarer til kvaliteten af ​​importerede mellem- og højkvalitets marmoroverflader.

(2) Overfladehårdheden er 5-7, hvilket er tæt på overfladen af ​​højhård granit og har god slidstyrke.

(3) Anti-penetration, vandtæt og anti-fouling (vandgennemtrængningshastighed er mindre end 0,8), oliebestandighed, syrebestandighed, alkalibestandighed, saltspraymodstand, naturlig beskyttelse omfattende ydeevne overstiger eksisterende stenprodukter.

(4) Levetiden er så høj som 30 år.Den specielle formel og det strukturelle design sikrer, at "high-bright crystal terrazzo"-pladen nemt kan repareres efter at være taget i brug, hvilket i høj grad reducerer vedligeholdelses- og rengøringsomkostningerne og reducerer vanskeligheden ved jordhygiejnestyring.

(5) Terrazzogulvet behandlet med "Terrazzo Highlighting Treatment Agent" er fastgjort med anti-penetrationsmateriale på overfladen, så terrazzoen ikke vil ebbe ud, ikke længere have vandgennemtrængelighed og ikke forårsage forhold som våd jord og jord glidning.Industrianlæg, skoler osv. Uddannelsessystemet og en række uddannelser prioriteres.

sms
sms 1
sms2

Indlægstid: 30. maj 2022
  • Tidligere:
  • Næste:
  • Send din besked til os: